facebook-logo twitter-bird3 home

 

  • Slider1.jpg

Palliantie: een structurele aanpak en implementatie in drie consortia palliatieve zorg

Met dit project willen we zorgen voor meer kennis over patiëntenparticipatie in projecten binnen de palliatieve zorg en meer leren over effectieve methoden van patiëntenparticipatie. Dit doen we door - samen met 10 projecten die vallen binnen het ZonMw-programma Palliantie - vorm te geven aan patiëntenparticipatie, te leren van elkaar door uitwisseling en de ‘beleefde impact’ van patiëntenparticipatie te onderzoeken.


PalliantieHet project is een samenwerkingsverband tussen Zuyd Hogeschool (lectoraat Autonomie en Participatie),
Huis voor de Zorg en Zorgbelang Limburg.
In bijgevoegde nieuwsbrief en samenvatting kunt u meer lezen over het project.

  • Looptijd:  
    1 april 2016-1 april 2018
  • Officiële titel project:   
    Patiëntenparticipatie bij de projecten van Palliantie: een structurele aanpak en implementatie in drie consortia palliatieve zorg.


Doel

Het hoofddoel van ons project is het versterken van patiëntenparticipatie in 10 projecten van Palliantie in onderwijs, onderzoek en de praktijk.

Met  ’Palliantie: een structurele aanpak en implementatie in drie consortia palliatieve zorg´ willen we zorgen voor meer kennis over patiëntenparticipatie in projecten binnen de palliatieve zorg en meer leren over effectieve methoden van patiëntenparticipatie. Dit doen we door - samen met 10 projecten die vallen binnen het ZonMw-programma Palliantie - vorm te geven aan patiëntenparticipatie, te leren van elkaar door uitwisseling en de ‘beleefde impact’ van patiëntenparticipatie te onderzoeken.


Het project is een samenwerkingsverband tussen Zuyd Hogeschool (lectoraat Autonomie en Participatie), Huis voor de Zorg en Zorgbelang Limburg. In bijgevoegde nieuwsbrief en samenvatting kunt u meer lezen over het project.

  • Klik hier voor de nieuwsbrief.
  • Klik hier voor de samenvatting van het project.